Maquillage & Verven

  • Make-up

3


100% NATUURLIJKE MINERALE MAKE-UP

Genoeg van irritatie door traditionele oogmake-up en vloeibare foundations?

Wilt u een make-up die echt vriendelijk is voor uw huid ?

 

Dan biedt freshMinerals u de oplossing.

100 % zuivere minerale make-up voor een professioneel resultaat, verkrijgbaar in een uitgebreid assortiment in een stijlvolle verpakking.

 

De fresh Minerals producten laten je huid volledig ademen, zijn waterafstotend en blijven 24 uur prachtig zitten.

De foundations bestaan uit een mix van natuurlijke mineralen en pigmenten. Ze hebben een anti-aging verzorging door aanwezigheid van vitamine A, E en C. Het zinkoxide zorgt voor een SPF factor (bescherming tegen zonlicht) van 20-25.

 

Fresh Minerals is vrij van overbodige hulpstoffen (talkpoeder, nylon, minerale oliën, parfum, kleurstoffen, conserveringsmiddelen) die de poriën verstoppen en de huid kunnen irriteren.

Vanwege de kalmerende en niet-verstoppende werking zijn de producten uitermate geschikt voor camouflage van de acne huid of na peelings, laserbehandeling en plastische chirurgie.

Uiteraard kunt u kennismaken met deze prachtige make-up in de salon.

 

250_800

 

 

thuya logo

 

  • Verven

 

 

 

Verven van de wimpers

Bij het kleuren van de wimpers geef je de ogen meer dimensie, ze lijken langer en voller. Deze behandeling is ideaal voor mensen met lichte wimpers.
De kleuring blijft +/- 4 weken, wanneer je het kleuren herhaald dringt de verf in de haarschacht daardoor blijft de kleur langer.

wimpers

 

Duur: 25 min – Prijs: € 8

 

 

 

 

Verven van de wenkbrauwen

Bij het kleuren van de wenkbrauwen zorgt u voor meer expressie van het gelaat en komen de ogen beter uit. De kleuring blijft +/- 4 weken, wanneer je het kleuren herhaald dringt de verf in de haarschacht daardoor blijft de kleur langer.

verven 2

 

Duur: 15 min – Prijs: € 8