Gelaatsverzorging SOTHYS

sothys modelsothys logo

 

 

 

 

 

 

Sothys is ontstaan in het jaar 1946 in Parijs, aan de rue du Faubourg Saint Honoré. Gedurende de laatste zes decennia is het Franse merk wereldwijd uitgegroeid tot één van de marktleiders op het gebied van professionele cosmetica- met 15.000 verkooppunten in meer dan 110 landen in Europa, de Verenigde Staten en Azië. En geldt als het internationale topmerk in het instituut.

Sothys is een Frans huidverzorgingmerk en is de specialist bij uitstek in instituut behandelingen. Dankzij de hoge technicitijd van de behandelingen, in combinatie met een exclusieve verzorgingsmethode voor gezicht en lichaam (Digi-Esthetique) op basis van oosterse en westerse massagetechnieken, is Sothys de topklasse in professionele huidverzorging. Uitgerust met een laboratorium voor onderzoek en ontwikkeling op het hoogste niveau, garandeert Sothys een cosmetische kwaliteit (tolerantie, gemak, opname) voor een meetbare doeltreffendheid van haar producten.

 

 • Fundamente gelaatsverzorging
  Klassieke gelaatsverzorging aangepast aan de behoeften van uw huid.
 • Seizoensbehandelingsothys seizoensbehandeling
  Aangepaste behandeling naargelang de noden van de huid, afhankelijk van het seizoen en het aanbod van seizoensgebonden ingrediënten.
  (gelimiteerde oplage)De lente – zomer oxygenerende seizoensbehandeling met extract van kruisbes en kersen die de huid een boost geeft en laat stralen. Deze behandeling wordt aangeraden voor ieder huidtype en is vooral bedoeld voor de huid die te weinig straalt.
 • Correcteur
  Deze behandeling zuivert en verwijdert onvolmaaktheden. De preventieve behandeling helpt de huid regenereren en brengt de talgproductie in evenwicht. Zij verzacht, vermindert puistjes en onzuiverheden, bevordert het vernieuwingsproces van de weefsels en kalmeert de gevoeligheid. Deze intensieve reinigende behandeling komt tot stand door de volgende, krachtige, bestanddelen;

  • Tea Tree Oil; werkt antibacterieel en ontstekingsremmend.
  • Zoethoutextract; werkt kalmerend en ontstekingsremmend.
  • Complex van etherische oliën; werkt talgregulerend en genezend.
 • Hydradvance
  Duurzame krachtige hydratatie met hoge doeltreffendheid.sothys hydradvance
  Een vochtarme huid is een huid die lijntjes vertoont, afschilfert en rimpelvorming bevordert…Om de huid te laten stralen en zacht en veerkrachtig te houden, is het dus essentieel de vochtbalans van de huid te behouden en de huid te beschermen tegen uitdrogende factoren
  (wind, zon, kou, kalkhoudend water).

  sothyssssssss